office@edna.com.mk
 
+389 26 147 168

+389 71 330 358
Slavka Nedic 10/9 1000 Skopje, North Macedonia
 
За нас

Создаваме реалност од имагинација и цврсто веруваме дека секој сон е возможен!

Како архитектонско студио со исклучителен креативен потенцијал и силен тимски дух, создаваме суптилна, уникатна архитектура која постигнува безвременска димензија.

Дизајнираме простори со намена и значење

4A-scaled.jpg
4A-scaled.jpg

Дизајнираме простори со намена и значење

Додека нашето влијание и експертиза се проширени, флексибилниот пристап кон дизајнот останува фундаментално ист
Додека нашето влијание и експертиза се проширени, флексибилниот пристап кон дизајнот останува фундаментално ист​

Сервиси

ДИЗАЈН

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

УРБАНО ПЛАНИРАЊЕ

НАДЗОР ВРЗ ИЗГРАДБА

ПЛАНИРАЊЕ И МЕНЏИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ

Се стремиме кон дизајнерски иновации, кон нови сложени архитектонски форми кои се функционални, одржливи, а сепак естетски возбудливи.

„Човек мора да му даде вредност на нивното постоење така што ќе се однесуваме како самото постоење да е уметничко дело“

– Фридрих Ниче

Клиенти

НА КОИ ШТО СМЕ ГОРДИ

Спремни сте да го обликуваме вашето опкружување?