office@edna.com.mk
 
+389 26 147 168

+389 71 330 358
Slavka Nedic 10/9 1000 Skopje, North Macedonia
 

Создаваме реалност од имагинација и цврсто веруваме дека секој сон е возможен!

Како архитектонско студио со исклучителен креативен потенцијал и силен тимски дух, создаваме суптилна, уникатна архитектура која постигнува безвременска димензија. Се стремиме кон дизајнерски иновации, кон нови сложени архитектонски форми кои се функционални, одржливи, а сепак естетски возбудливи.

Сервиси

ДИЗАЈН

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

УРБАНО ПЛАНИРАЊЕ

НАДЗОР ВРЗ ИЗГРАДБА

ПЛАНИРАЊЕ И МЕНЏИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ

Нашиот тим

Андријана Савиќ
Андреј Савиќ
Ана Јанкуловска
Ева Василеска
Никола Ѓоргоски